E-dukalia Activitats ExtraEscolars

Gestionem activitats extraescolars i escoles d'estiu per a centres escolars públics i privats.

Activitats Extraescolars

Gestionem activitats extraescolars i escoles d'estiu per a centres escolars públics i privats.

Extraescolars – Casals – Menjador escolar
Gestionem activitats extraescolars i casals d’estiu per a centres escolars públics i privats.
Tenim una àmplia experiència en els àmbits de l’oci i de l’educació amb una gran responsabilitat per gestionar amb èxit tots els nostres serveis, basats en la qualitat, el rigor i la professionalitat.

ROBÒTICA

L’activitat de robòtica educativa està orientada a nens entre 3 i 12 AAOS. En aquesta activitat aprendran pas a pas com utilitzar Lego WEDO i altres per construir robots, animals robòtics, vehicles i molt més. Tot el que es necessita ja està inclòs en el kit que utilitzarem, que inclou ordinadors, tauletes, programari, motors, sensors i una gran varietat de peces amb les que muntar els robots.
A més d’aprendre a construir robots, aprendran a programar amb un llenguatge gràfic senzill, basat en icones.
Sempre a través del joc i exemples pràctics veurem els tres passos per realitzar les nostres creacions: el muntatge del robot, la creació del programa i l’enviament del programa al cervell del robot per fer-li cobrar vida.

ESCACS

Utilitzem una metodologia pensada per mantenir l’alumnat motivat i estimulat perquè aprengui a jugar a escacs mitjançant diferents eines: Contes, presentacions, vídeos, cançons, retallables, taulers gegants, escacs vivent …
Les nostres sessions d’Escacs són amenes, divertides i estan pensades perquè l’alumnat aprengui a jugar a escacs des de diferents perspectives. Combinem explicacions, presentacions, activitats en grup i pràctica ..

BALL MODERN

El BALL MODERN tracta d’una combinació d’exercicis aeròbics i de ritmes com la samba, salsa, bachata, merengue … a l’estil FIT DANCE.

Aquesta activitat garanteix la diversió a través de la música, el ritme i l’exercici físic, potenciant la coordinació de moviments i l’expressivitat del propi cos, aixà com l’atenció i la concentració dels participants.

Els nens i nenes aprenen a socialitzar-se i deixar de banda la timidesa o menys a administrar-la de millor forma.

INFORMÀTICA

L’objectiu prioritari d’aquestes classes és establir una sortida base en el nen que li permetrà, des de petit, desenvolupar-se amb soltesa en l’ús de les principals aplicacions informàtiques que li seran de gran utilitat de cara als seus estudis com processadors de textos, bases de dades, fulls de càlcul, presentacions gràfiques …

ANGLÈS CONVERSACIONAL

El propòsit fonamental d’aquesta activitat és iniciar els alumnes en l’aprenentatge d’idiomes a edats primerenques, amb l’objectiu que aconsegueixin una bona competència comunicativa en una llengua que no és la seva.

Per al desenvolupament integral de les habilitats lingüístiques es proposen un seguit d’activitats adequades a l’edat i el nivell, motivadores, lúdiques i especialment participatives, encaminades a potenciar la producció i comprensió oral, ja que es treballa des d’un enfocament comunicatiu i pràctic.

Tenim experiència en altres activitats i ens adaptem a qualsevol suggeriment o petició d’activitat que vulgueu impartir en el centre.

preus
Si voleu consultar el nostre catàleg i els nostres preus, estarem encantats d’atendre’ls.
Ompliu la sol·licitud d’informació dient el nom de l’escola, l’adreça i el número d’alumnes aproximat i en 24 hores rebreu tota la informació.

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ ESCOLES I AMPAS